RÓLUNK

 

A Logro Kft. üzleti, pénzügyi-finanszírozási és üzletfejlesztési projektekkel foglalkozó tanácsadói vállalkozás. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt két évtizedben pénzügyi, finanszírozási, változáskezelési, üzletfejlesztési és projektmenedzsment szaktudásunk számtalan projekt megvalósítását segítette. Üzleti partnereink közt nagyvállalatok, pénzügyi szolgáltatók, közép- és kisvállalatok, valamint intézményi és privát befektetők egyaránt megtalálhatóak.

PILHÁL ZSOLT

ügyvezető partner, finanszírozási szakértő

 

Zsolt 20 éves szakmai pályafutása során széleskörű tapasztalatokat szerzett ingatlan- és strukturált finanszírozási, befektetési ügyletekben, vállalatok pénzügyi-finanszírozási tevékenységében, illetve pénzügyi intézmények működési és szabályozási problémáinak megoldásában. Közel egy évtizedig a Raiffeisen-csoport vállalati tevékenységének vezetője volt, a projektfinanszírozási, a nemzetközi hitelügyletek, valamint a közép- és nagyvállalati üzleti tevékenységet irányítva.
A Reconcept Kft. megalapításával egy újszerű, reorganizációkkal és kritikus pénzügyi változásokkal foglalkozó hozott létre. 2014 és 2016 között részt vett a Magyar Nemzeti Bank vállalati hitelezésösztönző programjában. Több ingatlanbefektető és -fejlesztő cégcsoportban (Indotek-csoport, Infogroup-csoport) töltött be vezető pozíciót.
Üzleti szerepvállalásai mellett Zsolt elkötelezett a pénzügyi piacok fejlesztése, a vállalkozások társadalmi felelősségvállalása és a fiatal szakemberek képzése iránt. Alapítása óta oktatója a Magyar Nemzeti Bank képzési programjának (Budapest Institute of Banking), rendszeres előadó szakmai és tudományos konferenciákon, valamint a Miskolci Egyetem Gazdálkodástudományi Karán, illetve tudományos kutatásokat folytat a közgazdasági elmélettörténet, valamint a viselkedési közgazdaságtan területén.

FARKAS KINGA

partner, szolgáltatásfejlesztési szakértő

 

Kinga 15 évet töltött a telekommunikációs iparágban szolgáltatásfejlesztés és ügyfélélmény területen. Éveken keresztül részt vett lakossági termékek kialakításában és piaci bevezetésében. Multinacionális környezetben szerzett tapasztalatokat üzleti folyamatok és a hozzájuk kapcsolódó értékesítési és kommunikációs feladatok megtervezésében, kivitelezésében.

Jelenleg elsősorban digitalizációs jellegű üzlet- és szolgáltatásfejlesztési projektekben nyújt támogatást, telekommunikációval, pénzügyi szolgáltatásokkal és kereskedelemmel foglalkozó vállalatok számára. A Logro Kft. tanácsadási projektjeiben elsősorban termékfejlesztési, folyamatmenedzsment, marketing és kommunikációs kérdésekért felel.

Kapcsolat

Ide írjon, ha kérdése van, vagy személyre szabott árajánlatot szeretne

PILHÁL ZSOLT

ügyvezető partner